Στοιχηματικές με ασιατικά χάντικαπ

Το ασιατικό χάντικαπ είναι ένας ολοένα και πιο δημοφιλής τρόπος στοιχηματισμού, όπου η κυριότερη «παρέμβαση» του μπουκ δεν γίνεται στα σετ αποδόσεων που προσφέρει. Αυτά παραμένουν σταθερά κατά κύριο λόγο, για να «ισοφαριστεί» τυχόν θεωρητική διαφορά ποιότητας ο μπουκ τοποθετεί ένα χάντικαπ (γκολ, πόντοι κτλ.) υπέρ της πιο αδύνατης ομάδας, το οποίο καλείται να ξεπεράσει το φαβορί για να επιβεβαιώσει τη νίκη του. Το ασιατικό χάντικαπ δεν προσφέρεται απ’ όλες τις στοιχηματικες, όμως στο άρθρο αυτό θα βρείτε και τις καλύτερες πλατφόρμες, αλλά και τους σημαντικότερους λόγους για να παίξετε με ασιατικό χάντικαπ.

Στοιχηματικές πλατφόρμες με ασιατικά χάντικαπ

Οι καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες με ασιατικά χάντικαπ

Bet365: Ο κυριότερος λόγος για τον οποίο ξεχωρίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες είναι η ποικιλία που προσφέρει στο ασιατικό χάντικαπ σε live αγώνες. Οι αποδόσεις είναι από τις πιο ανταγωνιστικές και υπάρχει μεγάλη ποικιλία (τουλάχιστον τρία διαφορετικά χάντικαπ κάθε στιγμή). Στους live αγώνες, βέβαια, είναι γνωστή η ποικιλία της συγκεκριμένης πλατφόρμας, που προσφέρει ματς ακόμα και από πρωταθλήματα που δεν θεωρούνται δημοφιλή.

Netbet: Είναι από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες σε προσφορά ασιατικού χάντικαπ. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της είναι ότι το ασιατικό χάντικαπ «γυρνάει» και προσαρμόζεται ανάλογα με τις αποδόσεις του στοιχήματος 1Χ2. Κάτι τέτοιο, βέβαια, γίνεται σε όλες τις πλατφόρμες, αλλά όχι αμέσως.

Betrebels: Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι από αυτές που προσφέρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία ασιατικών χάντικαπ σε pre-live αγώνες. Ούτως ή άλλως η Betrebels επικεντρώνει γενικά στην μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων (με την οποία καλύπτονται τα συγκεκριμένα όρια που έχει στα πονταρίσματα), οπότε σχεδόν για όλους τους αγώνες υπάρχουν τουλάχιστον τρεις επιλογές ασιατικών χάντικαπ. Σε κάποιες δημοφιλείς λίγκες, όπου τα όρια είναι μεγαλύτερα, η πλατφόρμα προσφέρει περισσότερες επιλογές.

5 λόγοι για να παίξεις στοίχημα με ασιατικά χάντικαπ

Το ασιατικό χάντικαπ είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος στοιχηματισμού, προϋποθέτει διαφορετική λογική στην επιλογή αγώνων, διαφορετική «ανάγνωση» των στατιστικών στοιχείων, αλλά και διαφορετική έρευνα στον εντοπισμό του πιθανού «λάθους» του μπουκ. Το «λάθος», στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν βρίσκεται στην απόδοση, αλλά στο μικρό ή το μεγάλο χάντικαπ που παρεμβάλλει ο μπουκ μεταξύ των δύο ομάδων. Όπως και να’ χει, αξίζει τον κόπο να παίξετε με ασιατικό χάντικαπ για τους εξής λόγους:

Δύο επιλογές αντί για τρεις: Είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ασιατικού χάντικαπ σε σχέση με το 1Χ2. Ενώ στο «κλασικό» στοίχημα έχετε να διαλέξετε μεταξύ τριών επιλογών, στο ασιατικό χάντικαπ ισοπαλία δεν υπάρχει (εκτός από τις περιπτώσεις dnb, +1/-1 κτλ., όπου το ποντάρισμα επιστρέφεται) κι έτσι το θεωρητικό ποσοστό επιτυχίας σας αυξάνεται στο 50% από 33%. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο διαβάζεται, αλλά ο περιορισμός των επιλογών είναι σημαντικός και για τον τρόπο που «διαβάζετε» τους αγώνες.

Μεγαλύτερη απόδοση στο φαβορί: Όσοι αρέσκεστε να παίζετε σε φαβορί, μπορεί να βρείτε το ενδεχόμενο να ποντάρετε σε χάντικαπ ακόμα πιο ενδιαφέρον. Αν π.χ. έχετε ένα φαβορί σε απόδοση 1,40, αν το ποντάρετε σε ασιατικό χάντικαπ -1 (δηλαδή να νικήσει με πάνω από ένα γκολ διαφορά και αν επικρατήσει με ένα γκολ παίρνετε πίσω τα λεφτά σας) θα έχετε απόδοση που θα πλησιάζει το 2,00 (και σε κάποιες φορές να το ξεπερνάει). Αυτό μακροπρόθεσμα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην αύξηση του λογαριασμού σας.

Αουτσάιντερ με χάντικαπ γκολ: Μπορεί η ομάδα που επιλέξατε να χάσει μέσα στο γήπεδο, αλλά στο δικό σας στοίχημα να νικήσει! Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση που επιλέξατε ένα αουτσάιντερ σε θετικό χάντικαπ που υπερβαίνει το 1,5 γκολ και τελικά το φαβορί επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά. Με αυτό τον τρόπο είναι πιο εύκολο για σας να επιλέξετε αουτσάιντερ, αφού έχει ένα επιπλέον αβαντάζ να κρατήσει το χάντικαπ και να μην χάσετε το ποντάρισμα σας. Το θετικό χάντικαπ σε μεγάλα αουτσάιντερ είναι πολύ ενδιαφέρον στην περίπτωση που το φαβορί, παρ’ ότι πολύ ποιοτικότερο, δεν έχει ισχυρό κίνητρο να επικρατήσει με πολλά γκολ.

Κέρδος του μισού πονταρίσματος: Αυτό συμβαίνει σε αγώνες που επιθυμείτε να ποντάρετε στο φαβορί και η απόδοση στο 1Χ2 στοίχημα είναι λίγο πάνω από 2,00. Στην περίπτωση, δηλαδή, που έχετε επιλέξει ένα παιχνίδι με φαβορί 2,20, έχετε τη δυνατότητα να ποντάρετε σε ασιατικό χάντικαπ -0,25 στο συγκεκριμένο φαβορί σε απόδοση που θα βρίσκεται κοντά στο 1,90. Η διαφορά δεν είναι και μεγάλη και αισθάνεστε περισσότερη σιγουριά, δεδομένου ότι σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το μισό σας ποντάρισμα. Αυτό σε βάθος χρόνου μπορεί να αποδειχτεί πολύ προσοδοφόρο, από τη στιγμή που πολλά φαβορί σ’ αυτή την απόδοση γενικά «γκελάρουν».

Αουτσάιντερ με επιστροφή: Η επιλογή dnb σε αουτσάιντερ είναι από τις πιο «ζουμερές» για όσους θέλουν απλά να εκμεταλλευθούν μόνο ένα στοιχείο του ασιατικού χάντικαπ. Αν επιλέξετε, δηλαδή, ένα αουτσάιντερ με απόδοση 7,00, μπορείτε να το βρείτε με απόδοση 1,90 σε ασιατικό στοίχημα +1,5, αλλά και σε απόδοση 5,00 σε ασιατικό στοίχημα dnb. Αυτή η επιλογή είναι ενδεδειγμένη για όσους πιστεύουν πραγματικά ότι το αουτσάιντερ έχει πιθανότητες να επικρατήσει, αλλά να καλύψουν και την (πολύ ψυχοφθόρα) πιθανότητα να παίξει όντως καλά η ομάδα τους, αλλά να μην καταφέρει να νικήσει και να μείνει στην ισοπαλία.