Summer combo στο Pamestoixima.gr
 • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
 • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΔΩΡΑ*
 • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές με κόρνερ

Στοιχηματικές με κόρνερ

Ολοένα και περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος δοκιμάζουν την τύχη τους στα λεγόμενα «περιφερειακά» bets, αυτά που δεν έχουν άμεση σχέση με το σκορ του αγώνα και το ποια ομάδα θα αναδειχτεί νικήτρια. Ο αναμφισβήτητος «νικητής» στη δημοφιλία είναι το στοίχημα στα κόρνερ, που κερδίζει πολλούς φίλους, κυρίως λόγω της ευελιξίας του, του πλήθους των αγορών που εξασφαλίζει στον παίκτη, την (φαινομενική) απλότητα της επιλογής και, κυρίως, το γεγονός ότι ο παίκτης μπορεί να εξασφαλίσει σημαντικό κέρδος ανεξάρτητα από το τελικό σκορ, αρκεί να έχει γνώση του τρόπου παιχνιδιού μιας ομάδας και να ποντάρει τα χρήματά του έξυπνα και την κατάλληλη στιγμή.

Διαθέσιμα στοιχήματα κόρνερ

Όπως και σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες στοιχημάτων, οι αγορές χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, αυτές που ισχύουν πριν την έναρξη του αγώνα (Prematch) και αυτές που προσφέρονται κατά τη διάρκειά του (live). Ορισμένες, βέβαια, από αυτές τις αγορές ισχύουν και στις δύο περιπτώσεις, με τις αποδόσεις βέβαια στο live να διαμορφώνονται ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα και το σύνολο των κόρνερ ως εκείνη τη στιγμή.

Corner Over/Under: Αποτελεί την πιο απλή επιλογή στα στοιχήματα κόρνερ. Δύο επιλογές, Over ή under από έναν συγκεκριμένο αριθμό (συνήθως 9,5, αλλά εξαρτάται από τη λίγκα και την ομάδα) πριν την έναρξη του αγώνα. Στο live θα βρείτε πολλές παραλλαγές (συνήθως τρεις, ενδεχομένως και περισσότερες) για τον αριθμό των κόρνερ που «αναμένονται».

3 way Over/under: Παραλλαγή του προηγούμενου, όμως με την προσθήκη μιας τρίτης επιλογής. Αν π.χ. ο αριθμός των κόρνερ είναι 8, ο παίκτης έχει να επιλέξει σε «κάτω από 8 κόρνερ», «ακριβώς 8 κόρνερ» και «πάνω από 8 κόρνερ», με τις αντίστοιχες αποδόσεις.

Super δώρα* και super έπαθλα* για ένα μήνα στο Summer Fest ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εύρος κόρνερ: Εδώ οι πλατφόρμες δίνουν διάφορες αποδόσεις για «συνολικό αριθμό κόρνερ» που θα γίνουν στο ματς ή (σε σπανιότερες περιπτώσεις) που θα κερδίσει η καθεμιά από τις δύο ομάδες. Οι πλατφόρμες δεν έχουν συμφωνήσει σε συγκεκριμένο αριθμό κόρνερ, οπότε μπορείτε να βρείτε παραλλαγές στην καθεμιά. Οι περισσότερες, πάντως, απ’ αυτές χωρίζουν τον αριθμό κόρνερ σε έξι διαφορετικά κομμάτια: 0-3, 4-6, 7-8, 9-10, 11-12, 13+.

Κόρνερ ημιχρόνου: Παραλλαγή των προηγούμενων, αλλά με διάρκεια του στοιχήματος ως τη λήξη του ημιχρόνου ή του δεύτερου μέρους του αγώνα.

Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ: Από τα «κλασικά» στοιχήματα στη συγκεκριμένη κατηγορία, ο παίκτης καλείται να επιλέξει ποια από τις δύο ομάδες θα έχει τον μεγαλύτερο αριθμό κόρνερ στο ματς. Προσφέρεται και στο ημίχρονο.

Ασιατικό χάντικαπ κόρνερ: Παραλλαγή του προηγούμενου, αλλά με «χάντικαπ» για να εξισορροπούνται κάπως οι αποδόσεις όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Αν π.χ. υπάρχει παιχνίδι μιας ομάδας που δίνεται μεγάλο φαβορί και αναμένεται να κερδίσει πολλά κόρνερ, ο μπουκ μπορεί να δώσει ένα ή και δύο κόρνερ «αβάτζο» στο αουτσάιντερ, ώστε να κάνει πιο δελεαστικό το στοίχημα.

Πρώτο/τελευταίο κόρνερ: Δεν χρειάζεται επεξήγηση. Στις περισσότερες πλατφόρμες το συγκεκριμένο στοίχημα παρουσιάζεται μόνο στις live επιλογές, λίγες το προσφέρουν prematch.

1000 Δώρα* Εντελώς Δωρεάν*, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένουν στο Pamestoixima.gr! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρόνος του πρώτου/τελευταίου κόρνερ: Δεν είναι πολύ συνηθισμένη αγορά, αλλά «ανεβαίνει» συνεχώς σε δημοφιλία, ειδικά ανάμεσα στους παίκτες που επιλέγουν να παίξουν Live. Στο prematch είναι λίγες οι πλατφόρμες που την προσφέρουν, όσο πλησιάζει προς το τέλος του το ματς οι αποδόσεις γίνονται και πιο καλές.

Ποια θα φτάσει πρώτη σε 5, 7, 9 κοκ κόρνερ: Από τις πιο δημοφιλείς αγορές, συνήθως έχει τίτλο «Race to 5 corners», «Race to 7 corners» κοκ. Δηλαδή «κούρσα στα 5 κόρνερ», «κούρσα στα 7 κόρνερ»… Ο παίκτης καλείται να επιλέξει την ομάδα που θα φτάσει πρώτη στον συγκεκριμένο αριθμό κόρνερ.

Επόμενο κόρνερ: Το κατ’ εξοχήν στοίχημα του Live στα κόρνερ. Ο παίκτης καλείται να βρει την ομάδα που θα κερδίσει το αμέσως επόμενο. Οι αποδόσεις ποικίλουν ανάλογα με τη ροή του αγώνα και το σκορ.

Ημίχρονο με τα περισσότερα κόρνερ: Prematch επιλογή. Τις περισσότερες φορές, πάντως, η απόδοση για το δεύτερο ημίχρονο είναι κατά κανόνα χαμηλότερη.

Μονά/Ζυγά κόρνερ: Από τις επιλογές που καλούν τον παίκτη να «τζογάρει», γι’ αυτό και στο 99% των περιπτώσεων οι αποδόσεις είναι ακριβώς μοιρασμένες στη μέση.

Aπόλυτη Summer προσφορά* χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στρατηγική για στοίχημα κόρνερ

Το στοίχημα κόρνερ θεωρείται πιο «βατό» για τους παίκτες του στοιχήματος, επειδή δεν έχει άμεση σχέση με το νικητή του ματς και ο αριθμός των κόρνερ έχει άμεση σχέση με τα στατιστικά στοιχεία των ομάδων. Ένα φαβορί, δηλαδή, που κερδίζει κατά κανόνα πολλά κόρνερ έχει περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσει την ίδια «συμπεριφορά» σ’ αυτόν τον τομέα και στου επόμενους αγώνες του. Οι πλατφόρμες, φυσικά, έχουν άμεση πρόσβαση στους αριθμούς αυτούς (συνήθως με πολύ πιο οργανωμένο τρόπο απ’ ό,τι ο παίκτης) και διαμορφώνουν ανάλογα τις αποδόσεις τους.

Οι αριθμοί: Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, αν θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά με το στοίχημα κόρνερ. Θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στους αριθμούς των προηγούμενων αγώνων των ομάδων που θέλετε να επιλέξετε, καθώς και σε πιο «γενικά» στοιχεία, όπως π.χ. τον μέσο όρο κόρνερ που έχει κάθε πρωτάθλημα. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές από χώρα σε χώρα, π.χ. στη Ρωσία ο αριθμός των κόρνερ είναι κατά κανόνα μικρός, ενώ στην Ολλανδία πολύ μεγάλος. Σε κάθε λίγκα υπάρχουν και διαφοροποιήσεις, ανάλογα με την ομάδα που αγωνίζεται και τον τρόπο παιχνιδιού της.

Ο τρόπος παιχνιδιού: Πριν επιλέξετε, ειδικά σε prematch αγορά (αν δεν έχετε, δηλαδή, εικόνα του αγώνα) πρέπει να γνωρίζετε κάποια πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού των ομάδων. Όσες αρέσκονται να παίζουν από τα πλάγια και διαθέτουν αξιόλογους εξτρέμ, ικανούς στον διεμβολισμό, ή παίκτες που δοκιμάζουν την τύχη τους σε μακρινά σουτ, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν κόρνερ απ’ ότι άλλες που αγωνίζονται από τον άξονα και παίζουν με κάθετες μπαλιές. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά κατά κανόνα οι ομάδες με καλούς «πλάγιους» κερδίζουν περισσότερα κόρνερ.

bwin - Νέα 4απλή προσφορά* γνωριμίας ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τερματοφύλακας/Κεντρικοί αμυντικοί: Επιπλέον πληροφορίες που μπορούν να αποδειχτούν «χρυσάφι» έχουν να κάνουν με τη σταθερότητα του γκολκίπερ. Αν, δηλαδή, παραχωρεί κόρνερ χωρίς να το πολυσκέφτεται ή ρισκάρει να μπλοκάρει τη μπάλα ακόμα και σε σουτ που φαινομενικά είναι δύσκολα (λόγω φάλτσου, δύναμης κτλ.). Εξίσου σημαντική είναι και η «συμπεριφορά» των κεντρικών αμυντικών. Αν είναι ψηλά παιδιά με έφεση στην κεφαλιά, αλλά άτεχνοι στο παιχνίδι με τη μπάλα κάτω, έχουν περισσότερες πιθανότητες να παραχωρήσουν περισσότερα κόρνερ.

Καιρικές συνθήκες: Εδώ οι απόψεις διίστανται, οφείλουμε να διατυπώσουμε και τις δύο πλευρές. Όταν το γήπεδο είναι βαρύ από βροχόπτωση, χιονόπτωση κτλ. ο γενικός «κανόνας» που ισχύει σε πολλά πρωταθλήματα απαιτεί από την ομάδα που αμύνεται να «δίνει» όσο λιγότερες στατικές φάσεις μπορεί στην αντίπαλη, ως εκ τούτου οι αμυντικοί παίκτες και ο τερματοφύλακας έχοντας δεχτεί τέτοιες εντολές το σκέφτονται δύο και τρεις φορές πριν παραχωρήσουν ένα κόρνερ. Από την άλλη, όμως, ο κίνδυνος ενός λάθος κοντρόλ ή ενός γλιστρήματος της μπάλας μπορεί να κάνει τους παίκτες πιο επιφυλακτικούς, ώστε να προτιμήσουν να δώσουν ένα κόρνερ από το να «προσφέρουν» τη μπάλα στον αντίπαλο επιθετικό.

Σπουδαιότητα αγώνα: Το τελευταίο, αλλά όχι και λιγότερο σημαντικό, στοιχείο αφορά το είδος του αγώνα, στον οποίο επιθυμείτε να στοιχηματίσετε. Μην το κάνετε αν το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά ή οι ομάδες μπορεί να «βολευτούν» με μια ισοπαλία. Να προτιμάτε αγώνες όπου ειδικά η μία ομάδα να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, έτσι ώστε να κάνει συνεχόμενες επιθέσεις και να ασκεί πίεση στα αντίπαλα καρέ. Ακόμα καλύτερα αν η ομάδα που δίνεται ως αουτσάιντερ διαθέτει γρήγορους επιθετικούς, με άνεση στο κοντρόλ της μπάλας, ώστε να γίνεται επικίνδυνη και στην αντίπαλη περιοχή. Πολύ σημαντικός είναι αυτός ο παράγοντας στο live στοίχημα κόρνερ, ειδικά αν μια ομάδα πιέζει προς το τέλος του ματς για να πάρει τη νίκη.


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για κόρνερ

logo
 • Κορυφαία στοιχηματική στην Ελλάδα
 • Ειδικά στοιχήματα για όλα τα σπορ
 • Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
 • Ανανεωμένο Bet Builder* & Cash out*
 • Βραβευμένο mobile app
 • Paysafe
 • Combo
 • Ασιατικά
 • Live Streaming
 • Live Chat
 • App

Stoiximan Review

  Η Stoiximan αποτελεί με διαφορά την κορυφαία στοιχηματική στην Ελλάδα. Στα 10+ χρόνια λειτουργίας της έχει ταυτίσει το όνομα της με top αποδόσεις, κορυφαία αξιοπιστία, ειδικά στοιχήματα και μακροχρόνια σε όλα τα σπορ και άμεσες πληρωμές. 

  Με άλλα λόγια, όλα όσα ζητάει ο Έλληνας παίκτης από έναν μπουκ, η Stoiximan μπορεί να «καυχιέται» ότι τα προσφέρει. Η καλύτερη εταιρία στοιχήματος στη χώρα μας διαθέτει και ένα πλήρες πακέτο καθημερινών προσφορών* για όλα τα μέλη της. «Πριμ* στο παρολί», «Παρολίγο*», «Λευκή επιστροφή*» και «Δύο και… ταμείο*» είναι μόνο μερικές από τις προσφορές* που θα βρει κανείς σε καθημερινή βάση και οι οποίες «πλαισιώνονται» από τα Missions*, το πλούσιο Live Streaming* και το ανανεωμένο και άκρως εξελιγμένο Bet Builder*. 

  Και φυσικά όλα αυτά είναι διαθέσιμα τόσο από την παραδοσιακή desktop έκδοση, όσο και από το βραβευμένο app για κάθε φορητή συσκευή (mobile/tablet).

  logo
  • Αξιοπιστία ΟΠΑΠ
  • Cash out* & Live streaming*
  • Εξελιγμένο mobile app
  • Βελτιωμένες αποδόσεις
  • Άμεσες πληρωμές
  • Paysafe
  • Combo
  • Ασιατικά
  • Live Streaming
  • Live Chat
  • App

  Pamestoixima Review

   Το Pamestoixima.gr έχει καταφέρει μέσα στα λίγα χρόνια της ιντερνετικής του παρουσίας να κερδίσει με το «σπαθί» του σημαντικό μερίδιο αγοράς. Οι εποχές των «τριάδων» και της μεγάλης γκανιότας ανήκουν στο παρελθόν καθώς πλέον έχει καταφέρει να «εκσυγχρονιστεί» με τις ανάγκες της αγοράς. 

   Η σελίδα του, μετά το πρόσφατο λανσάρισμα της νέας του πλατφόρμας, είναι πολύ πιο ελαφριά. Το λευκό φόντο που κυριαρχεί καθιστά ευδιάκριτη την κάθε αγορά και πλέον η συμπλήρωση ενός δελτίου αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία. Οι προσφορές* του έχουν γίνει ακόμη πιο «γενναιόδωρες» και το live στοίχημα ακόμη πιο πλούσιο σε διαθεσιμότητα αγορών, πλέον και με τη δυνατότητα αυτόματου cash out*. 

   Όταν έρθει η στιγμή της ανάληψης, το Pamestoixima.gr θα σε… πληρώσει άμεσα καθώς όλα τα αιτήματα διεκπεραιώνονται εντός 24 ωρών. Αν όμως υπάρξει οποιαδήποτε δυσκολία από πλευράς σου, το customer support της εταιρίας στέκεται πλάι σου, όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας.

   logo
   • Βραβευμένη στοιχηματική
   • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα σπορ
   • Top επιλογή για funbets
   • Άμεσες & απεριόριστες δωρεάν αναλήψεις
   • Καθημερινές προσφορές* για όλους
   • Paysafe
   • Combo
   • Ασιατικά
   • Live Streaming
   • Live Chat
   • App

   Novibet Review

    Η Novibet σήμερα μπορεί να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στοιχηματικών της Ελλάδας, ωστόσο για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο χρειάστηκε οι άνθρωποι που βρίσκονται από πίσω να «ρίξουν» πολύ δουλειά τα τελευταία χρόνια. 

    Με το «καλημέρα» συνέδεσε το όνομα της με funbets και ειδικά στοιχήματα που όταν πρωτοκυκλοφόρησαν από την ίδια, είχαν προκαλέσει αίσθηση στη στοιχηματική… πιάτσα. Αυτή η πετυχημένη «συνταγή» ακολουθείτε μέχρι σήμερα, προσθέτοντας παράλληλα ουσιώδη στοιχεία. 

    Άλλωστε, οι υπηρεσίες της αναβαθμίζονται συνεχώς. Το Cash Out* είναι ακριβώς όπως το ζητούσες, το Bet Builder* «δέχεται» μέχρι και 12 επιλογές από τον ίδιο αγώνα, ενώ το live streaming* σου καλύπτει μια ευρεία γκάμα δημοφιλών πρωταθλημάτων. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις γρήγορες πληρωμές και την 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών καθιστούν τη Novibet ως must επιλογή για κάθε παίκτη του στοιχήματος. 

    logo
    • Brand παγκόσμιου βεληνεκούς
    • Ευελιξία συναλλαγών
    • Γρήγορες & δωρεάν αναλήψεις
    • Στοίχημα & Live Καζίνο στο ίδιο app
    • Αυτόματο Cash out* σε όλα τα σπορ
    • Paysafe
    • Combo
    • Live Streaming
    • Live Chat

    Bwin Review

     Η συγκεκριμένη στοιχηματική αποτελεί μια από τις πιο «παραδοσιακές» στον ελλαδικό χώρο. Θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ως ο «αυστριακός κολοσσός», ο οποίος με έτος ίδρυσης το μακρινό 1997 λειτουργεί με πολύ μεγάλη επιτυχία σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές. 

     Ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα, όπου έχει εξασφαλίσει άδεια νόμιμης λειτουργίας υπό το ΑΦΜ της Bwin.gr Ltd. Η Bwin καλύπτει άνετα τον «μέσο» ποδοσφαιρικό παίκτη του στοιχήματος καθότι προσφέρει ελκυστικές αποδόσεις, ποικιλία αγορών και άμεσες διευθετήσεις κερδισμένων δελτίων

     Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά τα χαρακτηριστικά που καθιστούν την Bwin μεταξύ των κορυφαίων επιλογών. Το άκρως αποδεκτό πακέτο προσφορών*, η ποιοτική εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου και live chat για οποιαδήποτε… δύσκολη στιγμή και οι γρήγορες πληρωμές θα σε «κερδίσουν» από νωρίς. 

     logo
     • Γρήγορες πληρωμές 24/7
     • Cash out* & Bet Builder*
     • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
     • Εύκολο παιχνίδι μέσω app
     • Betsson500 & Combi+
     • Paysafe
     • Combo
     • Ασιατικά
     • Live Streaming
     • Live Chat
     • App

     Betsson Review

      Η Betsson λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα υπό το ΑΦΜ της Betmed Ltd. Από τον πρώτο καιρό λειτουργίας της στη χώρα μας ξεχώρισε για τις πολύ καλές αποδόσεις, τις γκαραντί πληρωμές της και την άμεση επικοινωνία που έχει με τον πελάτη της, μέσω live chat και τηλεφώνου. 

      Στην Betsson θα βρεις πολλές στοιχηματικές επιλογές, εξαιρετικό live και φυσικά cash out*, live streaming* και bet builder*. Αν είσαι «μπασκετικός», θα καλυφθείς πλήρως με χαμηλή γκανιότα στα ειδικά παικτών και πλήθος εναλλακτικών χάντικαπ. 

      Ο σουηδικός κολοσσός θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω, εφόσον τον προτιμήσεις για το αθλητικό σου στοίχημα. Εμάς μας εντυπωσίασαν και οι πολύ γρήγορες (και δίχως προμήθειες) αναλήψεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Αν θέλεις να «ρίχνεις» αμέριμνος το… στοιχηματάκι σου, τότε η Betsson θα πρέπει να αποτελεί σίγουρα μια από τις επιλογές σου.

      logo
      • Κορυφαίες αποδόσεις
      • Πολλά ειδικά στοιχήματα
      • Ασιατικά χάντικαπ με πολλά lines
      • Εύκολη πλοήγηση
      • Ελκυστικές προσφορές*
      • Paysafe
      • Combo
      • Ασιατικά
      • Live Chat
      • App

      Fonbet Review

       Αναμφίβολα πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων bookmaker της Βόρειας και Ανατολικής Ευρώπης. Η απλότητα της σελίδας, οι άμεσες πληρωμές και οι εξαιρετικές αποδόσεις δημιουργούν ένα ιδανικό «στοιχηματικό προϊόν».

       Η Fonbet αποτελεί την κορυφαία επιλογή για εκείνους που αναζητούν να... ρίξουν «ένα στοίχημα στα γρήγορα» καθώς οι προσφερόμενες αγορές και οι αποδόσεις «ξεδιπλώνονται» μπροστά στην οθόνη τους. Στην Fon Bet θα έχετε την δυνατότητα να καταθέσετε μέσω κάρτας από 2€, να ζητήσετε ανάληψη οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας και να «πληρωθείτε» εντός λίγων ωρών.

       logo
       • Κορυφαίο brand name
       • Απλή & εύκολη πλοήγηση
       • Cash out* & live streaming*
       • Live chat 24/7 στα ελληνικά
       • Ασιατικά σε όλα τα ματς
       • Combo
       • Ασιατικά
       • Live Streaming
       • Live Chat
       • App

       Bet365 Review

        Μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του στοιχήματος παγκοσμίως. Προσφέρει* δεκάδες επιλογές σε πάρα πολλά αθλήματα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό κοινό, τόσο για τις ανταγωνιστικές της αποδόσεις, όσο και για την αμεσότητα που προσφέρει* στα μέλη της.

        Διαθέτει πολύ εύχρηστη πλατφόρμα, σχεδιασμένη να διευκολύνει όλους τους παίκτες παρά τις πάρα πολλές επιλογές που έχει σε αθλήματα και γεγονότα. Τόσο στο prematch, όσο και στο live betting. Διαθέσιμα παράλληλα, είναι το cash out* και το live streaming*, για να είναι το παιχνίδι σου πιο ολοκληρωμένο. (21+ *Όροι και προϋποθέσεις ισχύουν)

        logo
        • Ασιατικά χάντικαπ
        • Υψηλά όρια πονταρίσματος
        • Cash Out*
        • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
        • Επικοινωνία μέσω Messenger
        • Paysafe
        • Combo
        • Ασιατικά
        • Live Chat

        Netbet Review

         Η Netbet συστήθηκε στο κοινό το 2013 και από τότε κάνει συνεχόμενα βήματα προόδου κερδίζοντας την ελληνική -και όχι μόνο- αγορά. Διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμα από τη Sportnco, με γρήγορο mobile site και εύκολη πλοήγηση.

         Μεγάλο «όπλο» της Netbet είναι η αυξημένη γκάμα αθλημάτων και αγώνων, με ασιατικά χάντικαπ στο ποδόσφαιρο και live στοίχημα σε όλα τα ματς. Διαθέσιμη είναι η υπηρεσία του Cash Out*.

         logo
         • Ανταγωνιστικές Αποδόσεις
         • Πλούσιο πακέτο προσφορών*
         • Ισχυρό live betting
         • Ευρεία γκάμα ειδικών στοιχημάτων
         • Αξιοπιστία στις συναλλαγές
         • Paysafe
         • Combo
         • Ασιατικά
         • Live Streaming
         • Live Chat
         • App

         Winmasters Review

          Η Winmasters βρίσκεται από το 2018 στη χώρα μας κι έχει καταφέρει να προσελκύσει το στοιχηματικό κοινό με το πλούσιο πακέτο προσφορών* και αγορών που διαθέτει. Μία από τις κορυφαίες στο κομμάτι του live betting, θέλει να φτάσει ακόμη ψηλότερα στην ελληνική αγορά.

          Διαθέτει τα πλέον απαραίτητα «εργαλεία» που χρειάζεται κάθε παίκτης, όπως το Bet Builder και το Cash Out*. Παράλληλα, έχει κορυφαίες εφαρμογές για Android και iOS, μέσω των οποίων -όπως βέβαια και στην desktop έκδοση- μπορείς να βρεις ενισχυμένες* αποδόσεις, να έχεις επιστροφές* σε παρολί και σε παιχνίδια που λήγουν 0-0 και να λάβεις ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ανταμοιβής*. (*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

          logo
          • Εύκολη πλοήγηση
          • Κορυφαίες αποδόσεις στα φαβορί
          • Ασιατικά & cash out*
          • Πολύ καλό mobile app
          • Γρήγορες πληρωμές
          • Paysafe
          • Combo
          • Ασιατικά
          • Live Chat
          • App

          Interwetten Review

           Η Interwetten Ελλάδα ειναι μία από τις «αρχαιότερες» στοιχηματικές στον χώρο και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ευρώπη. Ήταν η πρώτη που το 1997 λάνσαρε διαδικτυακή σελίδα στοιχήματος, ενώ η πολύχρονη παρουσία της αποτελεί δείγμα της αξιοπιστίας της.

           Η σελίδα της ξεχωρίζει για τις «δυνατές» της αποδόσεις στα φαβορί, τη χαμηλή γκανιότα στα γερμανόφωνα πρωταθλήματα και το ιδιαίτερα εύχρηστο live betting της. Προσφέρει* ασιατικά χάντικαπ, cash out* και επιβράβευση* για όλους. Η mobile έκδοσή της είναι ιδιαίτερα γρήγορη και εύκολη στη χρήση. Διαθέσιμες είναι οι εφαρμογές για Android, iOS και App Gallery.

           Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα της αγοράς, καινούριες στοιχηματικές εταιρίες και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.